Interior Designer
Reineke Antvelink
RA. Studio - Abcoude

RA Interiors of Wonder werd in 2013 opgericht door Reineke Antvelink. Door haar ach-tergrond in de kunsten reikt haar visie altijd voorbij het alledaagse. Terwijl ze geroemd wordt om haar extravagante stijl en subliem gevoel voor detail, is haar filosofie elegant in eenvoud: het harmoniseren van schoonheid en functionaliteit in de gebouwen waar we leven en werken.

Elke kamer die Reineke met haar team onder handen neemt krijgt een tijdloos gevoel vol karakter, waarbij de lat constant op het hoogste niveau ligt als het gaat om creatie-ve expressie. Tegelijkertijd zorgt de holistische aanpak ervoor dat elke kamer moeite-loos naar de volgende vloeit, waardoor alle ruimtes samen een natuurlijk geheel vor-men. Zo wordt elk interieur, van kamer tot kamer, opgetild tot een uniek en warm kunstwerk waar je je direct in thuis voelt.

RA Interiors of Wonder heeft oog voor bijzondere objecten en meubels die elke leef-ruimte verrijken. Of de inspiratie nu gevonden wordt in antiek, moderne kunst of het exotische: elke kamer zal een uniek karakter uitstralen. Net als jij.

A Soulful Signature.

Address

RA. Studio
Gein Noord 80
1391 HZ Abcoude
The Netherlands

Contact

029 474 5021
info@reinekeantvelink.nl

Social

Instagram